☰
  • Log på
  • Udskriv
  • Sitemap
image
  • Forside
  • LAG Bornholm
    • Foreningen
    • Bestyrelsen
    • Koordinator
    • Udviklingsstrategi
    • Indsatsområder
    • Generalforsamling
    • FLAG-Bornholm
  • Støttede Projekter
    • Havtorn Bornholm
    • Lykkelund Gedemejeri
    • Penyllan Naturøl
    • GoBornholm
    • Wonderfestiwall Udviklingsprojekt
    • Hallegaard
    • Stenseby Mødested
    • Økologisk Gårdslagteri
    • Fuglesangs Cafe og Udstilling
    • Soldat- og veteranfestival Bornholm
    • Nyker Multiaktivitetsplads
    • Balka Havn
    • Bornholmerburger
    • Krogsholm Produktionslokale
    • Vind Offshore Bornholm
    • Bornholm Sea Safari
    • Mountainbikespor
    • Wilgart
    • Vandkefirperler
    • Torvehal Bornholm
    • Bornholmerhampen
    • prøve eksempel
  • Ansøgning
    • Ansøgningsprocedure
    • Kriterier
    • Ansøgningsskema
    • Udbetaling
  • Generelt Om LAG
    • Lovgrundlag
    • LEADER-metoden
    • LAG-info
  • Kalender
Støttede Projekter
  • Havtorn Bornholm
  • Lykkelund Gedemejeri
  • Penyllan Naturøl
  • GoBornholm
  • Wonderfestiwall Udviklingsprojekt
  • Hallegaard
  • Stenseby Mødested
  • Økologisk Gårdslagteri
  • Fuglesangs Cafe og Udstilling
  • Soldat- og veteranfestival Bornholm
  • Nyker Multiaktivitetsplads
  • Balka Havn
  • Bornholmerburger
  • Krogsholm Produktionslokale
  • Vind Offshore Bornholm
  • Bornholm Sea Safari
  • Mountainbikespor
  • Wilgart
  • Vandkefirperler
  • Torvehal Bornholm
  • Bornholmerhampen
  • prøve eksempel
image

Torvehal Bornholm

Projektbeskrivelse fra det støttede projekt:

Line Rix og Morten Pedersen ønsker at skabe et sted og en ramme hvor de små producenter af fødevare på Bornholm, kan få markedsført deres produkter. En fælles kanal, hvor man kan præsentere og sælge sine produkter for både forbrugere og distributører samt professionelle aftagere såsom restauranter og køkkener. Det skal være muligt at købe fødevarerne, og få en indsigt i, hvem der har produceret de forskellige varer, og hvor på Bornholm produktionen sker.

Bornholms Torvehal skal være placeret i det gamle "Rønne Slagtehus".

Her kan fødevarerne præsenteres i en ramme hvor:
- Det er muligt at smage flere af produkterne
- Man kan købe produkterne
- Møde producenterne (eksempelvis marked eller workshops)

På Bornholm findes der heller ikke et sted, hvor nye virksomheder har en platform for kommercielt at teste mulig afsætning af nye produkter uden større investering. Det vil vi med projektet forsøge at ændre på, ved at skabe et setup hvor der er mulighed for nettop test af nye produkter.

Ambitionen med Bornholms Torvehal er, at:
- Positionere og markedsføre Bornholm som et regionalt fødevarecenter
- Øge afsætningen af bornholmske fødevarer
- Blive katalysator for nye arbejdspladser - både direkte og indirekte
- Give Rønne, og især Rønne Nord, et tiltrængt innovativt projekt, som kan give inspiration til andre tilsvarende tiltag.
- Skabe et kommercielt mødested for fødevareproducenterne
- Sikre en vigtig del af den bornholmske kulturarv


image

Faktaboks

Projekt budget: 1.356.131

LAG-bidrag:
75.000
Støttesats: 6 %

Forventet effekt:  
1 job ved projektafslutning, samt 2 jobs 2 år senere.

Projektperiode:
 
1. april 2017 - 28. februar 2018.

Kontakt:  

Torvehal Bornholm
Gartnervangen 6
3700 Rønne
Cvr. nr. 38601873

Mobil:

21289892

e-mail:
info@torvehalbornholm.dk

Website:
Torvehal Bornholm
LAG-Bornholm | Åbogade 7 | 3760 Gudhjem | E-mail: hjj@lag-bornholm.dk | Tlf.:+45 20 42 33 70 |