Vandkefirperler
Projektbeskrivelse fra det støttede projekt:
Manden bag Vandkefirperler, Paulie, vil starte Nexø bryggeri for at realisere en drøm om at være selvstændig. Med det vil jeg gerne skabe vækst og arbejdspladser på Bornholm.
Idéen bag 'Vandkefirperler' er at producere en alternativ læskedrik, med probiotiske egenskaber, der giver synergi for kroppen. Den indeholder mindre sukker, et væld af gode mælkesyre bakterier, enzymer, aminosyrer og mineraler. Smagt til med økologiske smagsgivere uden tilsætning af aromaer eller kunstigt fremkommende produkter.
Projektet er med til at løfte udviklingsstrategiens målsætninger, ved at skabe omtale om at 'alternative læskedrikke er det nye sort'. Samtidig fremmer projek dogmen om, at Bornholm er foregangs piloter indenfor gastronomisk udvikling og kvalitets håndværk. Mit produkt vil blive løftet af at være produceret på Bornholm og derved skabe nysgerrighed omkring mit bryggeri. Hvilket vil tiltrække opmærksomhed i medie billedet og turismen. På sigt vil det også skabe nye arbejdspladser.