Gode råd til projekttovholder

Tillykke med at være blevet projektholder!

Hos LAG Bornholm glæder vi os til at se, hvordan du med vores støtte vil være med til at skabe udvikling i netop dit lokalområde.

Vores 5 bedste råd

Her er de fem vigtigste råd til dig, så du har sikkerhed for at midlerne kan udbetales, når projektet er færdigt. (hvor de typiske fejl optræder)

 

  • Læs dit tilsagnsbrev GRUNDIGT.
  • Hvis du har en hjemmeside, bruger SoMe eller andet kommunikationsmateriale, skal du huske synliggørelse af EU-logo. Læs mere under punkt 12.1 i LAG-vejledningen. Ved tilskud på over 75.000 kr skal der opsættes en A3-plakat. Der er lavet en online plakatskabelon, som vi anbefaler dig at bruge. Husk at vælge “medfinansiering” ved trin 3.
  • Sørg for, at alle fakturaer, du modtager, er udstedt til den projektholder, der er angivet i tilsagnsbrevet. Angiv et unikt søgbart bilagskode f.eks. “LAG-projekt” i dit regnskabsprogram. Se fakturatjeklisten i punkt 13.3.1 i LAG-vejledningen.
  • Lav en selvstændig digital eller fysisk mappe, hvor du kan opbevare alle dine fakturaer og relevant kommunikation med dine leverandører/offentlige myndigheder. Vær sikker på, at du kan fremskaffe underliggende betalingsdokumentation og print den løbende, i takt med at du betaler dine regninger. Se punkt 13.4 i vejledningen om nødvendig betalingsdokumentation.
  • Hvis du laver ændringer i projektet – uanset hvor små de måtte være – skal du først rette henvendelse til din koordinator. Læs mere om ændringer under punkt 9.2 i vejledningen.

LAG Bornholm

Klaus Hansen Petersen
Koordinator
Tlf: 24 20 84 02

khp@lag-bornholm.dk

Alle hverdage
8.00-15.00

Gennemførelsesfasen

Se hvad du skal have styr på når du gennemføre dit projekt.

Ændringer

Informer altid din koordinator om ændringer i projektet – selv små ændringer kan have betydning.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinator er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.
Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

Klaus Hansen Petersen

Sekretariatsleder (Manager)

TLF: 24 20 84 02

khp@lag-bornholm.dk

ALLE HVERDAGE 8.00-15.00

 

LAG Bornholm

 

LAG Bornholm (Lokale Aktions Grupper) er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne på Bornholm. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i kommunen kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG-Bornholm og modtage vores nyhedsbrev, der udkommer 3-5 gange om året.

LAG Bornholm

Gl. Rønnevej 17 A
3730 Nexø
Mobil: +45 24 20 84 02

CVR-NR. 43453149

Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik

Tilgængelighedserklæring

Følg os på Facebook

Skip to content