Forstå processen

 

Hvis din idé eller projekt understøtter vores udviklingsstrategi, er det en god ide, at du sætter dig godt ind i ansøgningsprocessen og vores udviklingsstrategi.

At søge og få udbetalt LAG-midler er nemlig en proces, der kan strække sig over flere år og stiller betydelige krav til ansøgeren. Derfor bør du tidligt i forløbet vurdere, gå i dialog med vores koordinator.

Hos LAG kan vi hjælpe dig med projektbeskrivelse og ansøgning samt vejlede dig i den aktive projektfase og projektafslutningen. Du kan også finde inspiration i vores projektkatalog. Men som ansøger og projektholder er du selv ansvarlig for alle konkrete opgaver i relation til projektansøgningen, fx projektbeskrivelse, indhentning af tilbud, lønudbetalinger, timesedler, budget, regnskab og slutrapport.

Du kan læse mere om LAG-ordningen på livogland.dk, der er en hjemmeside fra Bolig- og Planstyrelsen. Her finder du relevante vejledninger, skemaer, tjeklister og meget mere.

Er du stadig i gang med at udvikle din idé, eller mangler du at få styr på din forretningsplan, bør du rette henvendelse til BCB, inden du tager fat i os.

Grundlæggende er der tre faser i processen:

Nyttige dokumenter

Som potentiel ansøger er det en god idé at læse vores udviklingsstrategi.

Ansøgningsfasen

Du skal oprette dig som bruger i vores online-ansøgningssystem, der bruges hele vejen igennem.

Gennemførelsesfasen

Mens du gennemfører dit projekt, er det vigtigt at holde styr på papirarbejdet.

Udbetalingsfasen

Når projektet er slut, søger du om udbetaling af dit støttetilsagn ved behørig dokumentation.

Få hjælp i ansøgningsprocessen

Vores koordinator er klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for konkret vejledning om ansøgningsprocessen eller sparring til din projektidé. Det er gratis at få vejledning.
Inden du kontakter os, opfordrer vi dig til at have læst vores udviklingsstrategi og vejledningen om tilskud fra LAG-midler, da de danner rammen for vores arbejde.

Klaus Hansen Petersen

Sekretariatsleder (Manager)

TLF: 24 20 84 02

khp@lag-bornholm.dk

ALLE HVERDAGE 8.00-15.00

 

LAG Bornholm

 

LAG Bornholm (Lokale Aktions Grupper) er en forening, som gennem lokalt forankrede projekter vil bidrage til udviklingen af landdistrikterne på Bornholm. Det gør vi ved at samarbejde bredt med områdets ildsjæle, borgere, erhvervsliv og iværksættere.

Vi er en åben forening, som alle over 15 år bosiddende i kommunen kan blive medlem af. Du kan gratis blive medlem af LAG-Bornholm og modtage vores nyhedsbrev, der udkommer 3-5 gange om året.

LAG Bornholm

Gl. Rønnevej 17 A
3730 Nexø
Mobil: +45 24 20 84 02

CVR-NR. 43453149

Læs vores Cookie- og Privatlivspolitik

Tilgængelighedserklæring

Følg os på Facebook

Skip to content